Ben jij
Zoniet, kun je deze site dan doorsturen naar dit persoon?

John Borstlap ?

 
 
 
 info

more

Ik heb deze site speciaal gemaakt voor John Borstlap
om te bezoeken dithuiszalbestaan.org

Excuses voor mijn slechte vertaling naar Nederlands

John Borstlap (60) bolts and nuts are sold wholesale Borstlap Group in 2004 for € 200 million to ABN Amro Capital. We know that the highly successful entrepreneur tax from the wind Brasschaat resides, but he has never responded to our letter.

---

ABN AMRO Bank NV is een Nederlandse staatsbank met het hoofdkantoor in Amsterdam. Het werd opnieuw opgericht, in zijn huidige vorm, in 2009 na de overname en splitsing van ABN AMRO-groep door een bankenconsortium bestaande uit Royal Bank of Scotland Group, Santander en Fortis. Na de ineenstorting van Fortis, de verkrijger van het Nederlandse bedrijfsleven, werd genationaliseerd door de Nederlandse overheid, samen met Fortis Bank Nederland.

De bank is een product van een lange geschiedenis van fusies en overnames die dateren uit 1765. In 1991 Algemene Bank Nederland (ABN) en Amsterdam en Rotterdam Bank (AMRO, dat was op zich het resultaat van een fusie, zie hoofdartikel op de AMRO Bank) overeengekomen om samen te voegen aan de oorspronkelijke ABN AMRO te creëren. Tegen 2007 ABN AMRO was de op een na grootste bank van Nederland en de achtste grootste banken in Europa door activa. Op dat moment het tijdschrift The Banker en de Fortune Global 500 plaatste de bank op nummer 15e [3] in de lijst van de grootste banken ter wereld en had vestigingen in 63 landen, met meer dan 110.000 medewerkers.
-> Site voor John Borstlap

In 2007 is de bank werd overgenomen, in wat op dat moment de grootste bank van overname in de geschiedenis, door een consortium bestaande uit de Royal Bank of Scotland Group, Fortis Bank en Banco Santander, waarvan de eerste twee kreeg in ernstige problemen als een als gevolg van de overname. De grote hoeveelheid schulden die waren gemaakt om de overname te financieren had uitgeput van de banken reserves slechts op het moment dat de financiële crisis van 2007-2010 gestart. Als gevolg van de Nederlandse overheid nam het over en nationaliseerde de Nederlandse onderdelen van de operaties die in de eerste plaats was toegewezen aan Fortis om te stoppen met het falen. De Britse regering nam effectieve controle over de divisies toegewezen aan RBS gevolg van zijn financiële bail-out van de Britse bank. De resterende onderdelen van ABN AMRO in handen van de consortia RFS Holdings BV, met name de buitenlandse bedrijven, werden samengevoegd met RBS, Santander, verkocht of gesloten.
-> Site voor John Borstlap

   
 
 
Kun jij deze site doorsturen naar John Borstlap