Ben jij
Zoniet, kun je deze site dan doorsturen naar dit persoon?

Jan-Renier Swinkels ?

 
 
 
 info

more

Ik heb deze site speciaal gemaakt voor Jan-Renier Swinkels
om te bezoeken dithuiszalbestaan.org

 

silhouet Jan-Renier Swinkels Jan-Renier Swinkels portret profiel Jan-Renier Swinkels

Excuses voor mijn slechte vertaling naar Nederlands

Jan-Renier Swinkels, CEO van Beieren

---

Liefde voor bier en aandacht voor familie sleutel tot succes brouwer

BREWER JAN-Renier Swinkels vertegenwoordigde Nederland in Monaco. Swinkels is de zevende generatie van zijn familie aan de Nederlandse bier maker Beieren, die werd opgericht in 1719 uit te voeren.

Belangrijkste product van Beieren is een Pilsner bier dat verkocht wordt in Ierland, voornamelijk op promotie in de horeca. Het is ook op grote schaal verkrijgbaar in slijterijen.

Hoewel het heeft een klein aandeel van de markt hier, Swinkels vertelde me dat Ierland een van de top 10 export markten van Beieren op een totaal van 130 provincies. "Het is groot voor ons," zei hij. "Het is een belangrijk land en elk jaar we groeien in Ierland."

Hij zei dat de verkoop van Beieren zijn hier groeien met 5-10 procent per jaar, zelfs in de recessie. "We zijn niet de duurste [bier], we willen de juiste prijs hebben."

Swinkels zei dat Bavaria heeft wereldwijd een jaarlijkse omzet van ongeveer 500 miljoen en 70 procent zijn van exportmarkten. "Meer en meer slagen we erin om de verkoop van de hele wereld."

Hoe vaak heeft hij een biertje? "Elke dag," zei hij, met een knipoog. "Maar ik weet hoeveel ik moet drinken."

Bavaria heeft vertakt in niet-alcoholische bieren, die Swinkels zei hebben bewezen een hit in Spanje en het Midden-Oosten.

Hij is een van de 75 leden van de familie werken in het bedrijf. Swinkels begon te werken aan de productielijn op de leeftijd van 12 en, na afgestudeerd aan de universiteit in de levensmiddelenindustrie, begon zijn op te werken tot de gelederen van het bedrijf werd hij benoemd tot chief executive in 2007.

Het bedrijf heeft 1.000 mensen op twee brouwerijen in Nederland en is trots op haar onafhankelijke wortels. Maar is familiebezit een duurzaam bedrijfsmodel naar de lange termijn in een sector waar consolidatie is een constant thema?

"Ze weten dat we willen een familiebedrijf te zijn," zei hij met een glimlach. "Wij geloven in de onafhankelijkheid. Dus geen beurs. . . geen MA [fusies en overnames]. . . het houdt ons [de familie] samen. We willen het bedrijf te geven aan de volgende generatie. "

Ik kon het interview niet af zonder te vragen hem of hij ooit drinkt een halve liter per stout. "Soms, als ik in Dublin, ik wil om dat te doen. Je moet andere bieren te proeven. "

Swinkels beschreven Guinness als een "speciaal bier". Diageo Ierland baas John Kennedy zullen blij zijn.
-> Site voor Jan-Renier Swinkels

-----

Bavaria is de tweede grootste brouwerij van Nederland. Het bedrijf, dat vijf miljoen hectoliter bier per jaar produceert, is gevestigd in het centrum van Lieshout, Noord-Brabant. Opgericht in 1719 door Laurentius Moorees, is het op dit moment in handen van de familie Swinkels.

De brouwerij produceert een scala aan standaard-en een laag alcoholgehalte bleke bieren onder verschillende merknamen waaronder Beieren en Hollandia. De meest bekende wereldwijde product is Bavaria Premium Pils pils. Maar de brouwerij maakt ook een alcoholvrij bier; malts zijn ook verkrijgbaar in appel, karamel, citroen en karkadé smaken. Het is ook uitbesteed aan een aantal Europese supermarkten eigen merk Nederlandse pilsbieren te maken.

Bavaria maakt twee speciale bieren de naam Bavaria 8.6 en Bavaria 8.6 Red. Andere speciale bieren zijn onder andere de La Trappe en de Moreeke, een eerbetoon aan een van de grondleggers van Beieren, Laurentius Morees. Eerder in Australië, de Liquorland keten van fles winkels verspreid zowel Beieren en Hollandia merken als 'premium' geïmporteerde Nederlandse bieren, alvorens over te schakelen naar Hollandia exclusief. Beieren is nu te vinden in heel Australië in onafhankelijke fles winkels. Bavaria Crown wordt verkocht in Ierland. Sinds de vroege jaren 1990, heeft Bavaria geëxporteerd premium bier naar verschillende landen in de voormalige Sovjet-Unie.

VAN 1719, had Laurentius Moorees opgericht Bavaria Brouwerij in Lieshout, 15 kilometer (9,3 mijl) uit Eindhoven. Jaarlijks het dorp brouwerij produceerde ongeveer 88 vaten (circa 14.400 liter) bier. Het was niet tot Moorees 'achterkleinzoon ontvangen eigendom van de brouwerij dat de productie werd uitgebreid. Jan Swinkels, geboren in 1851, verspreiding en activiteiten op de locatie. Tegen 1910 een mouterij was gebouwd (het produceert nog steeds mout voor Beieren en andere brouwerijen) en output was toegenomen tot tienduizenden liters bier per jaar. In 1924 de oorspronkelijke brouwerij gebouwen waren te klein geworden voor de plant, zodat een grotere brouwerij werd gebouwd in Lieshout. In 1933 werd de brouwerij toegevoegd zijn eigen bottelarij, die geproduceerd 2.000 flessen per uur.

Tot in de jaren 1970 Beieren alleen geconcentreerd op de Nederlandse markt, maar nu verkoopt producten in maximaal 100 landen. De brouwerij, die zijn drank aanpast aan individuele markten, heeft verkoopkantoren in Frankrijk, Spanje, Italië, Engeland, Zuid-Afrika en Amerika en agenten in andere landen. Bijvoorbeeld in 1978 werd alcoholvrije malt bier geëxporteerd naar landen in het Midden-Oosten. -> Site voor Jan-Renier Swinkels

Bavaria is nu de tweede grootste brouwerij in Nederland. De jaarlijkse productie is meer dan vijf miljoen hectoliter bier. De meerderheid van bier wordt nog steeds gebrouwen in Lieshout, maar Bavaria producten worden ook lokaal gebrouwen in Rusland door Efes Beverage Group (EBI) en op eigen brouwerij Bavaria in Zuid-Afrika. Het bedrijf heeft ook een frisdrank fabriek, twee mouterijen en beheert de De Koningshoeven brouwerij, een Trappist Brouwerij. Gerst is nog steeds gemout in de eigen mout Beieren huizen in Lieshout en in de Eemshaven. Deze twee mouterijen een jaarlijkse capaciteit van 240.000 ton en zijn een joint venture tussen Beieren en een landbouwcoöperatie heet de Holland Malt bedrijf.

Sinds 2005 Bavaria is gastheer van de Bavaria City Racing evenement in Rotterdam. In 2007, Bavaria sponsor van het Nederlandse Champ Car Grand Prix. [

In 1999 heeft de Trappist Abdij Koningshoeven een overeenkomst gesloten met Beieren over te nemen van de dagelijkse activiteiten van de monniken brouwerij binnen de abdij. Als gevolg van deze overeenkomst de abdij had niet dat "Authentic Trappist Product"-logo, maar wel het etiket van het bier als 'Trappistenbier'. In 2005 werd het logo weer verschijnt op flessen na de monniken een actievere rol in de brouwerij. -> Site voor Jan-Renier Swinkels

De brouwerij, die als "De Koningshoeven NV", is een dochteronderneming van de Bavaria-brouwerij. Maar de gebouwen en apparatuur blijven de eigendom van de abdij. De monniken blijven de ultieme autoriteit op het brouwproces, terwijl Beieren beheert de commerciële activiteiten. -> Site voor Jan-Renier Swinkels


   
 
 
Kun jij deze site doorsturen naar Jan-Renier Swinkels