Ben jij
Zoniet, kun je deze site dan doorsturen naar dit persoon?

Annerieke Vrolijk ?

 
 
 
 info

more

Ik heb deze site speciaal gemaakt voor Annerieke Vrolijk
om te bezoeken dithuiszalbestaan.org

silhouet Annerieke Vrolijk Annerieke Vrolijk portret profiel Annerieke Vrolijk

Excuses voor mijn slechte vertaling naar Nederlands


Annerieke Vrolijk is directeur van de Noord-Atlantische Oceaan Seafoods BV
Annerieke Vrolijk is gedelegeerd bestuurder van C.F. Vrolijk Beheer B.V.

===

 

Een visserij is een gebied begrensd door een lichaam van water, meestal in de buurt van de kust, die werd ingericht om te kunnen naar de praktijk van visserij1 te vergemakkelijken. Bij uitbreiding betekent het ook door het woord "visserij" van de specifieke voorzieningen die zijn geïnstalleerd.

Het gebruik van de visserij is een zeer oude, vonden ze sporen van vele visserijtakken die teruggaat tot de prehistorie.

De eenvoudigste beheer van de visserij op sites waarvan de natuurlijke configuratie komvormige rotsachtige ondiepe en open naar de kust, maakt het mogelijk om vis te vangen wanneer het tij naar beneden gaat. Stenen zijn aangebracht beter sluiten ruimte. Vissers kunnen dan verder te voet in de visserij om daar vis te vangen.

Deze vorm van visserij wordt gebruikt sinds de prehistorie. Het wordt nog steeds gebruikt in Frankrijk vandaag de dag op de eilanden Re en Oleron en in sommige regio's, zoals Afrika.

Veel vissers hebben ontwikkeld op de kust van de Retz, nagenoeg zijn gehele lengte, Mindin (Saint-Brevin-les-Pins) in de baai van Bourgneuf door de Jade kust. De belangrijkste steden zijn gevestigd waar de visserij zijn de Moutiers-en-Retz, Pornic, Sainte-Marie-sur-Mer, Clion-sur-Mer, de Bernerie-en-Retz, Prefailles en Plaine-sur-Mer.

Deze visserij zijn boulevards, hout, vaak versierd met een hut op palen en te bereiken met pontons of direct op de rotsen. Afgemeerd aan een paal kabel voor de ondersteuning vast twee hoepels waar de bot filet, dat vraagt ​​om een ​​lier te worden verwijderd. De meeste vissers te lokken regenwormen in de bodem van hun mesh, gewogen op basis van een aantal gewichten. Het woord wordt gebruikt op de laatste pagina van Sentimental Education van Gustave Flaubert.

Eigendom van de overheid de zeevisserij, zijn onderworpen aan een concessie genoemd worden verlengd om de vijf jaar. Het is in wezen een vrijetijdsbesteding, als onrendabel, die wordt beoefend in de lente en de herfst. Volgens de gebruikers, de visserij is niet perfect (mul, Koornaarvisachtigen (de zogenaamde spiering), paling of bars) en blijft in hoge mate afhankelijk, seizoenen of dagen.
-> Site voor Annerieke Vrolijk, Carolien Vrolijk

 

===

Annerieke (41) and Caroline (38) Vrolijk, who became rich from the vistoko dad who's left behind, do not want us to help you. "Will it be a positive piece?", Informs an employee. If we say we do not know, says the surly lady from the Mackerel Quay: "I would find it strange if the piece is a negative." The pluses Vrolijks € 2 million. Positive we can 't do that.
-> Site voor Annerieke Vrolijk, Carolien Vrolijk


   
 
 
Kun jij deze site doorsturen naar Annerieke Vrolijk